Adana Bölge Adliye Mahkemesi’nde Veda Töreni Düzenlendi

Adana Bölge Adliye Mahkemesi’nde Veda Töreni Düzenlendi

Adana Bölge Adliye Mahkemesi’nde, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 20 Haziran 2025 tarihli ve 963 sayılı Adlî Yargı Kararnamesi ile görev yerleri değişen hâkim ve savcılar için veda töreni düzenlendi.

Görev yerleri değişen isimler arasında Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Kuzu, 9. Ceza Dairesi Başkanı Serdar Ceylan, 12. Ceza Dairesi Başkanı İbrahim Halil Aydemir, 2. Hukuk Dairesi Üyesi Dr. Sibel Mutlucan Sayın ve 10. Hukuk Dairesi Üyesi Abdulkadir Aslan yer aldı.

Adana Bölge Adliye Mahkemesi’nde düzenlenen törende, görev süresi boyunca üstün hizmet ve katkılar sunan yargı mensuplarına teşekkür edildi. Törene çok sayıda hâkim, savcı ve adliye personeli katıldı.

Törende konuşma yapan Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, görev yeri değişen meslektaşlarına yeni görevlerinde başarılar dileyerek, bugüne kadar yürüttükleri özverili çalışmalar nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER