Adana'da 15 Temmuz Şehitleri ikizlerin adının verildiği köprü tabelasının yanmayan ışıkları tepki topluyor

Adana'da 15 Temmuz Şehitleri ikizlerin adının verildiği köprü tabelasının yanmayan ışıkları tepki topluyor

FETÖ tarafından 15 Temmuz'da şehit edilen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un adının verildiği köprünün tabela ışıklarının yanmaması tepki topluyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Temmuz 2018 yılında yapımı tamamlanan Alparslan Türkeş ve Kasım Ener bulvarları ile Mavi Bulvar kesişimine yapılan 'İkiz Köprülere' 15 Temmuz şehitleri ikiz Polis Memurları Ahmet ve Mehmet Oruç'un adı verilmişti. 

İkiz köprülerin 4 cephesinde bulunan ve İkiz Şehitler  Ahmet-Mehmet Oruç kardeşlerinin isimlerinin yer aldığı tabelalardan bazılarının ampulleri yanmazken, diğer tarafta bulunan tabelada ise ışıkların tamamı sönük görünüyor. 


Vatandaş bu duruma 'Onlar vatan için canlarını verdiler biz adlarının yazılı olduğu tabelanın ampullerini değiştirmekten aciziz. Adana'nın merkezi sayılan bir noktada yetkililer bu durumu neden görmüyor. Onlar vatan için dünyalarını değiştirdi ama biz iki ampulü değiştiremiyoruz. Hiç olmazsa 15 Temmuz'un yıl dönümünde bu eksikliği gidersinler' diyerek tepki gösteriyor. 




 

 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER