Adana’da Skandal Yol Çukuru: Şakirpaşa Alt Geçidi’nde Araçlar Parçalanıyor

Adana’da Skandal Yol Çukuru: Şakirpaşa Alt Geçidi’nde Araçlar Parçalanıyor

Adana’da D-400 Karayolu üzerindeki Şakirpaşa Alt Geçidi’nde sağ şeritte oluşan dev çukur, sürücüler için adeta gizli bir ölüm tuzağına dönüştü. İçi suyla dolu olduğu için fark edilmesi güçleşen çukur nedeniyle çok sayıda araç hasar alırken, sürücüler ölüm tehlikesi atlattıklarını söylüyor.

Şakirpaşa alt geçidindeki çukura giren araçların lastikleri patlıyor, jantları zarar görüyor, bazı araçlarda ise ön takım ve aks kırılması gibi ağır hasarlar meydana geliyor. Özellikle gece saatlerinde ve yağışlı havalarda görünmez hale gelen çukurun, sürücüler açısından büyük risk oluşturduğu belirtiliyor.

Vatandaşlar, sosyal medya üzerinden defalarca Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çağrı yapıldığını ancak bölgede herhangi bir kalıcı önlem alınmadığını öne sürüyor. Sürücüler, ne bir uyarı levhası ne de güvenlik tedbiri bulunmadığını belirterek belediyeye tepki gösteriyor.

Bölgeden geçen vatandaşlar, “Her gün burada araçlar zarar görüyor. İnsanlar son anda direksiyon kırarak kurtulmaya çalışıyor. Bir gün çok daha büyük bir facia yaşanmadan bu soruna çözüm bulunmalı” diyerek yaşananlara isyan etti.

Sürücüler, özellikle yoğun kullanılan D-400 Karayolu gibi kritik bir güzergâhta bu denli tehlikeli bir çukurun günlerdir onarılmamasını “ihmal” olarak değerlendiriyor. Her geçen gün yeni maddi hasarlı kazaların yaşandığı noktada, yetkililerin acilen harekete geçmesi isteniyor.

Vatandaşlar şimdi, olası bir can kaybı yaşanmadan Şakirpaşa Alt Geçidi’ndeki tehlikenin ortadan kaldırılmasını bekliyor.


 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER