Deprem için çalıştay çalıştay diye diye 4 yılı geride bırakan Karalar ve İmamoğlu yine çalıştay dedi!

Deprem için çalıştay çalıştay diye diye 4 yılı geride bırakan Karalar ve İmamoğlu yine çalıştay dedi!

Deprem konusunda göreve geldiklerinden bu yana 'çalıştay' yapma dışında icraatları olmayan Adana Büyükşehir ile İstanbul Büyükşehir belediye başkanları Adana'da bir araya gelip bir kez daha çalıştay yapma kararı aldılar!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. 

Adana Deprem Eylem Planı çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyarette, Ekrem İmamoğlu’na Adana hassasiyeti için bir kez daha teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, “Allah korusun, İstanbul’u tehdit eden deprem riskini biliyoruz. Onunla ilgili önemli çalışma başlattınız. Biz de bu çalışmalarınızdan yararlanmak istedik. Sizin dışınızda yürüttüğümüz çalışmalarımız da var ama kendi çalışmalarımızı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, bilim kurulunun çalışmalarıyla birleştirip Adana’yı depreme dirençli kent yapma kararlılığındayız. Bununla ilgili önümüzdeki perşembe günü önemli bir çalıştay gerçekleştireceğiz. Her şey için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalıştayda kıymetli akademisyenlerin bulunacağını öğrendiğini belirtti. Ekrem İmamoğlu, “Değerli akademisyenler sizin aracılığınızla, çok önemli ve detaylı açıklamalarıyla Adanalı dostlarımızı, hemşehrilerimizi bilgilendirecekler. Bilgilendirmeyle birlikte, aynı zamanda bir eylem planı olma özelliğiyle de kıymetli bir çalıştay. Bizde hangi bilgi varsa sizde olmalı, sizde hangi bilgi varsa bizde olmalı. Bizler yöneticiler olarak, ülkemizin birinci meselesinin deprem olduğunu halkımıza asla unutturmamalıyız. Her an öncelikli mesele diye sahaya taşımalıyız. Bu ne oy meselesi, ne seçim vaadi meselesidir, bu insan hayatı meselesidir. Ben şimdiden Adana Deprem Eylem Planı toplantısının çok faydalı geçeceğini görüyorum. O gün de yine Adana’da olmaktan mutluluk duyacağım. İnşallah kuvvetli ve kararlı bir başlangıcı sizin önderliğinizde Adana’da da hep birlikte başlatırız” diye konuştu.

 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER