Haluk Levent'in Mektubunda Dikkat Çeken İtiraflar

Haluk Levent'in Mektubunda Dikkat Çeken İtiraflar

Tutuklu bulunan Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent'in kamuoyuyla paylaştığı dört sayfalık mektupla, hem dikkat çeken itiraflar hem de tartışmalı açıklamalar yaptı.

Levent, mektubunda kumar bağımlısı olduğunu ve Ahbap Derneği bünyesinde usule aykırı şekilde borçlandığını açıkça kabul etti.

"Son bir yıl dernek bünyesinde usulüne uygun olmayan borçlanmalara girdim" ve "Ahbap'tan usulsüz borçlandığım rakamları iade etmek için harekete geçtim" ifadeleri, dernek içinde usulsüz işlemler yaptığını ortaya koydu.

Buna karşın Levent, Ahbap'a yapılan bağışların çalınmadığını savundu. Usulsüz borçlandığını kabul etmesine rağmen, bu işlemlerin geri ödeneceğini ve bağış paralarının amacı dışında kullanılmadığını öne sürdü.

Kumar bağımlılığı ile usulsüz borçlanma aynı hikâyenin parçaları

Haluk Levent mektubunda kumar bağımlısı olduğunu da açıkça itiraf ediyor.

Borçlarının katlanmasının sebebini kumar olarak anlatıyor. Ardından Ahbap içinde usulsüz borçlanmaya yöneldiğini söylüyor.


 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER