Mimarlar Odası Adana Şubesi Vali Elban’ı Ziyaret Etti

Mimarlar Odası Adana Şubesi Vali Elban’ı Ziyaret Etti

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Dr. Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, konuklarıyla bir süre sohbet etti.

Kökleri uzun yıllara dayanan mimarlık mesleğinin insanların yaşam kalitelerini, şehirlerin görünümlerini ve estetik duyguları doğrudan etkileyen bir meslek grubu olduğunu belirten Vali Elban, mimarlık mesleğinin önemine dikkat çekti ve Adana’da gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler aldığı TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül şahsında tüm mimarlara başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER