Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'den örnek davranış

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'den örnek davranış

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan Kovid-19, dünyayı sarsarken, salgınla mücadele kapsamında Türkiye'de birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan kampanyalar da sürüyor. Bu kapsamda Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'den örnek bir adım geldi. Başkan Kocaispir bir aylık maaşını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışladı. 

Başkan Kocaispir, açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. 'Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün el birliği ile bu zorlukları aşma günüdür. Millet olma ve kardeşlik bilincini tazeleme günüdür.' diyen Başkan Kocaispir, 'taşın altına elimi daha fazla koymak ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimin sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletebilmek adına bir maaşımı Yüreğir Kaymakamlığı sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışlıyorum' dedi.

İşte Başkan Kocaispir'in o açıklaması; 

'Tüm dünyayı çepeçevre saran salgın hastalık maalesef ülkemizi de etkisi altına almış durumda. Devlet ve millet olarak bu sıkıntılı süreci atlatabilmek için olağanüstü bir çaba içerisindeyiz. Biz de belediye olarak teyakkuz halinde milletimizin hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Allah yardımcımız olsun. Bu süreçte insan üstü bir gayret ve çaba gösteren tüm sağlık çalışanlarına ve belediyemiz personeline şükran ve minnetlerimi arz ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün el birliği ile bu zorlukları aşma günüdür. Millet olma ve kardeşlik bilincini tazeleme günüdür. Bende bu sıkıntılı süreçlerde naçizane taşın altına elimi daha fazla koymak ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimin sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletebilmek adına bir maaşımı Yüreğir Kaymakamlığı sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağışlıyorum. Allah yardımcımız olsun'


 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER