Zeydan Karalar'dan Tepki Çeken Gezi Mesajı

Zeydan Karalar'dan Tepki Çeken  Gezi Mesajı

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul Silivri’de önceki gün gerçekleştirilen ve 16 sanığın beraatıyla sonuçlanan ‘Gezi davası’ duruşması sonrası sosyal medya hesabından attığı mesajla Gezi Olayları'na sahip çıktı. 

Gezi Darbe girişimi eylemlerine ilişkin 16 sanığın “Türkiye Cumhuriyeti hükümeti’ni ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçlamasıyla yargılandığı davada sanıkların beraat etmesinin yankıları sürerken CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Gezi mesajı tepki çekti.

CHP'li Karalar, sosyal medya hesabından adeta Gezi olaylarına sahip çıkarak 'Gezi dostluktur, kardeşliktir, inançtır, umuttur' diye yazdı.

Bir çok terör örgütünün sahaya indiği ve göstericilerin şehirleri yakıp yıkmasını görmezden gelen Başkan Karalar, vandalların yaptıklarını  'Temiz yüreklerin mücadelesi' diye niteledi. 

Karalar, sanıkların beraat etmesini de sevinçle karşılayarak 'Gezi Parkı eylemlerine ilişkin davada sanıklar hakkındaki beraat kararı ile demokrasi kazanmıştır. Hukuk doğrunun yanında olduğu sürece adalet er ya da geç yerini bulacaktır.' dedi.


 

Etiketler:
Gezi Darbesi Zeydan Karalar

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER