Adalet Partisi Adana İl Başkanlığı'na Mehmet Uyğur atandı

Adalet Partisi Adana İl Başkanlığı'na Mehmet Uyğur atandı

Kazım Kürşad Erdil’in istifasıyla boşalan (AP)Adalet Partisi Adana İl Başkanlığı'na atama yapıldı. Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz'ün tensibiyle Adana İl Başkanlığı görevine Mehmet Uyğur atandı.

İyi bir Türk Milliyetçisi olmasıyla tanınan Adana’nın sevilen siyaset ve işadamlarından Mehmet Uygur, Seyhan İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Adalet Partisi’nin Adana’daki en çalışkan ve sevilen ismi olarak öne çıkan Mehmet Uyğur, gösterdiği olağanüstü çalışma performansıyla partisinin takdirini kazandı.

Adalet Partisi, yeni il başkanının atanmasıyla birlikte, Adana’da da güçlü bir teşkilatlanma süreci başlatmayı hedefliyor.

Gerçekleştirilen bu atama, partinin teşkilatlanma sürecinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER