Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Adana’da Anlamlı Konvoy: “Otizmin Farkındayım, Yanındayım”

Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Adana’da Anlamlı Konvoy: “Otizmin Farkındayım, Yanındayım”

Adana’da 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen farkındalık konvoyu, yoğun katılım ve güçlü bir dayanışma örneğiyle gerçekleştirildi.

“Otizmin Farkındayım, Yanındayım” mesajıyla yola çıkan etkinlikte, otizmli bireylerin daha iyi anlaşılması ve toplumsal farkındalığın artırılması hedeflendi. Kent sokaklarında tek yürek olan katılımcılar, kapsayıcı bir toplum için önemli bir mesaj verdi.

Mavi balonların umut simgesi olarak öne çıktığı etkinlikte, farklılıkların ayrıştıran değil birleştiren bir güç olduğu vurgulandı.

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bu anlamlı organizasyona katkı sunan tüm kurum ve paydaşlara teşekkür edildi.

 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER